Bilklubbar ett måste för entusiaster

Är du en riktig motorentusiast och vill få ut det mesta av ditt ägande är du säkert medlem i några bilklubbar. Märkeklubbar, lokala motorföreningar och specialområden. Sverige är förlovat med hundra och åter hundra olika klubbar. Alla förgyller de ägandet och ger både hjälp och samvaro i den ibland ensamma tillvaron i garaget. Speciellt sommartid finns många lokala klubbar som erbjuder vardagsträffar runt om i vårt avlånga land. Så om du inte redan har upptäckt tjusningen att vara medlem i en klubb, så goggla runt på internet. För en ofta blygsam medlemsavgift får du ut ytterligare av bilägandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.